Clubbladen A4 of A5
In de rug geniet en schoongesneden
voorbeelden kopieerwerk

Clubbladen en andere boekjes

Bij het drukken van een clubblad of ander boekje dient er met enkele zaken rekening gehouden te worden. Als eerste is er het papierformaat. Hierbij hebt u als klant de keuze tussen het standaard A4, maar eveneens een A5 formaat. Vervolgens dient u eveneens aan te geven of er alleen gebruik wordt gemaakt van een zwarte kleur of diverse kleuren op de omslag en in het blad.

Nadat deze keuzes zijn gemaakt kunt u al even verder kijken naar het gewicht van het papier dat wordt gebruikt voor de omslag. Het standaard gewicht voor dergelijke toepassingen is 120 gram. Het maximum gewicht is 250 gram. Eenzelfde keuze dient gemaakt te worden voor het papier in het clubblad waarbij eveneens een minimum gewicht van 80 gram van toepassing is en een maximum gewicht van 120 gram.

Als laatste kunt u aangeven hoe het clubblad moet worden geniet, dit kan of als stapel papier of in de rug van een gevouwen stapeltje, zodat u een perfect te opnenen boekje krijgt. Als u ons tenslotte dan ook nog eens het aantal pagina’s aangeeft kan het drukken van uw hoogst persoonlijke clubblad beginnen!

Indien u vragen heeft over clubbladen, vul dan onderstaand formulier in met een korte beschrijving.
Vermeld ook uw telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen.

captcha
Velden met * zijn verplicht
© 2010-2024 Kopieerwerk.nl