Jaarverslagen voor uw leden?
Geniet of met spiraalbandje?
voorbeelden kopieerwerk

Jaarverslagen

Bedrijven zijn verplicht om jaarlijks een verslag op te maken van reilen en zeilen binnen hun firma. Dit verslag wordt vervolgens kenbaar gemaakt naar de buitenwereld toe en doet daarnaast eveneens dienst om zich te profileren bij verschillende relaties. Het is daarom niet alleen van belang dat de inhoud van het jaarverslag correct is, maar dat er ook de nodige zorg aan het ontwerp wordt besteed. Het ontwerp van het jaarverslag moet toch immers op de één of andere manier aansluiten op het imago dat de onderneming in kwestie wil uitstralen.

Ook verenigingen en stichtingen maken vaak een jaarverslag en verspreiden dit naar de leden. Ook dit jaarverslag kunnen wij uitstekend dupliceren en van een gekleurd kaftje voorzien.

Voor de daadwerkelijke druk dient u eveneens aan te geven van welk papier gebruik gemaakt dient te worden (zowel voor de inhoud als voor de kaft), welke afmetingen het document moet hebben en op welke manier deze eventueel gebonden moet worden. Het is ook altijd een goed idee om vooraf eveneens na te denken over de benodigde aantallen. Dit zal verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar het kan interessant zijn om enkele extra exemplaren aan de kant te houden.

Indien u vragen heeft over jaarverslagen, vul dan onderstaand formulier in met een korte beschrijving.
Vermeld ook uw telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen.

captcha
Velden met * zijn verplicht
© 2010-2024 Kopieerwerk.nl